Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és images-1.png

Quan vols contractar una assegurança de qualsevol tipus, tens tres opcions: fer-ho directament amb una companyia asseguradora, contractar-lo en el teu banc o assessorar-te a través d’un Corredors d’assegurances Col·legiat.

En les dues primeres opcions, tant la companyia com el banc t’ oferiran i intentaran que contractis l’assegurança que ells tenen i la que mes benefici els generi, sense tenir en compte les teves particularitats doncs no disposen de productes modulables a les teves necessitats, per tant moltes vegades t’ oferiran assegurances que realment no necessites. UN CORREDOR D’ ASSEGURANCES treballa amb moltes companyies i, per tant, et pot oferir un assessorament adequat i un producte assegurador fet a mida de les teves necessitats reals.

 No n’estàs convençut encara? Doncs aquí et venen alguns avantatges de contractar les teves assegurances amb un corredor d’assegurances

Assessorament personalitzat: Estudiarem i t’informarem sobre els avantatges de cada contracte, valorarem, analitzarem i t’informarem del que millor s’adapta a les teves necessitats.

No som mes cars: contractar una pòlissa a través nostre no implica un sobrecost en la mateixa. Al contrari, moltes vegades el nostre assessorament genera un estalvi davant  la contractació directa en la companyia, ja que a part d’ajustar el cost a les teves necessitats, repercutim en el client final els descomptes que aconseguim de les companyies.

Independència: Nosaltres no depenem de cap companyia asseguradora, representem els teus interessos enfront la companyia, per tant anteposem els teus interessos i necessitats als objectius de vendes que tenen imposats els altres canals de venda com son la banca i la pròpia companyia. T’imagines una companyia reclamant-se a si mateixa per que has patit un sinistre i no et donen la solució adequada? Es com si tu tot sol et donessis un cop al cap i et volguessis denunciar per lesions… absurd, oi que si?  

Atenció personalitzada:  Nosaltres realitzem un seguiment i atenció complerta als clients, fem l’estudi de necessitats, contractem les pòlisses adients, fem les modificacions i aclariment precises als contractes, tramitem els possibles sinistres, i vetllem per al correcte desenvolupament de la relació entre el client i la companyia.

Oferta: Tenim acords amb moltes companyies asseguradores, i per això et podem oferir diferents possibilitats d’elecció que ni una companyia asseguradora ni un banc et plantejaran, doncs la primera nomes pot oferir els seus productes i l’empleat del banc ha de seguir les directrius que li marca la seva direcció (quasi sempre marcades per els seus propis interessos de rendibilitat)

Professionalitat: els corredors d’assegurances som professionals de l’assegurança en constant formació, estem sota el control de l’administració (D.G.P.F.G.C) a mes de contar amb una assegurança e responsabilitat Civil que cobreixi els errors i negligències que rara vegada podem arribar a cometre.

No ho dubtis, som l’única garantia de tenir les teves necessitats ben cobertes!!