ASSEGURANCES PER A EMPRESES

A Palol Quer oferim un gran ventall d’assegurances per a empreses. Sempre done’m l’opció de triar una de les múltiples asseguradores amb les quals treballem i a diferents preus. Per aquest motiu, oferim assegurances tals com: índustria, responsabilitat civil, comerç, defensa jurídica, formació i estada en hotels.

A les nostres oficines de Figueres i Salt, a la província de Girona, analitzem les necessitats i peticions de cada empresa per tal de decidir quines cobertures es requereixen a la seva assegurança. A més, realitzem estudis de risc adaptats a cada empresa i la seva situació perquè l’assegurança contractada satisfaci les necessitats amb una relació qualitat preu excel·lent. Sobretot, comptem amb un equip professional, que està en constant formació per oferir les assegurances més adequades.

En conclusió, els nostres serveis de gestió d’assegurances són gratuïts per als clients perquè són les companyies asseguradores les que assumeixen els corretatges pels serveis oferts.

Les assegurances per a empreses que oferim a la corredoria Palol Quer són les següents:

industria

INDÚSTRIA

Assegurances perquè l’activitat de l’empresa es pugui reprendre amb normalitat si hi ha qualsevol accident o sinistre.

balanza

RESPONSABILITAT CIVIL

Assegurances que vetllen pels interessos de l’empresa en cas de reclamacions de tercers per les actuacions realitzades.

comerç

COMERÇ

Els establiments comercials gaudiran de les cobertures necessàries per enfrontar qualsevol imprevist.

jutge

DEFENSA JURÍDICA

Assegurances de defensa jurídica perquè les despeses d’advocats i procuradors no siguin un impediment a l’hora de defensar els teus interessos.

estudis

FORMACIÓ

Assegurances per a centres d’estudis: els alumnes estaran coberts en cas d’accident al centre escolar i durant les sortides.

hotel

ESTADA EN HOTELS

L’objectiu d’aquesta assegurança és ajudar-te a mantenir l’activitat del teu hotel i, alhora, proporcionar seguretat a les persones que s’allotgen en el teu establiment.