ASSEGURANCES D’ESTALVI

Un dels elements més importants del teu patrimoni són els estalvis; són el fruit del teu esforç i el mitjà per afrontar el futur. Per això, a Palol Quer, ens encarreguem de proporcionar-te la solució més adient per protegir i fer créixer els teus estalvis, rendibilitzar el capital o planificar la jubilació.

    • Plans d’estalvi periòdic. És una forma còmoda d’estalviar, amb rendibilitat, transparència i total disponibilitat de les quantitats estalviades.
    • Plans de pensions. Estalvia per al futur amb aportacions periòdiques o puntuals i desgrava-t’ho a la declaració de la renda.
    • Plans de previsió assegurats. Mobilitza els teus dipòsits entre els diferents plans o cistelles de rendibilitat. D’aquesta manera, t’asseguraràs una jubilació digna sense dependre de les fluctuacions a la baixa de les pensions estatals.
    • Plans Individuals d’Estalvi Sistèmic (PIAS). És ideal per aconseguir un estalvi a mitjà o llarg termini. Pots aprofitar la fiscalitat (Llei 35/2006 d’IRPF) i, en el moment que vulguis recuperar els diners estalviats, pots fer-ho en forma de renda vitalícia sense pagar els impostos corresponents als beneficis obtinguts.
    • Assegurances d’inversió. Si disposes d’un romanent efectiu que ara no utilitzes, treu-ne profit! A Palol Quer, disposem de diferents mètodes, des dels més conservadors fins als mixtes i dinàmics, per posar a treballar aquests diners que no utilitzes. Sempre estudiem les teves característiques com a estalviador/inversor i les teves expectatives a mitjà termini.

Posa’t en contacte amb nosaltres per concertar una entrevista personal que ens permetrà valorar les teves necessitats i fer-te un estudi personalitzat perquè tinguis una assegurança d’estalvis.

Estalviar
Contacta amb nosaltres