ASSEGURANCES PER A PARTICULARS

A Palol Quer oferim un gran ventall d’assegurances per a particulars, tenint l’opció de triar una de les múltiples asseguradores amb les quals treballem i a diferents preus. Per aquest motiu, oferim assegurances tals com: vehicles de tota classe, patinets elèctrics, assegurança antiocupes, comunitats, llar, assistència en viatges i subsidi de baixa diària.

A les nostres oficines de Figueres i Salt, a la província de Girona, analitzem les necessitats i peticions de cada client per tal de decidir quines cobertures es requereixen a la seva assegurança. A més, realitzem estudis de risc adaptats a cada persona i la seva situació perquè l’assegurança contractada satisfaci les necessitats amb una relació qualitat preu excel·lent. Sobretot, comptem amb un equip professional, que està en constant formació per oferir les assegurances més adequades.

En conclusió, els nostres serveis de gestió d’assegurances són gratuïts per als clients perquè són les companyies asseguradores les que assumeixen els corretatges pels serveis oferts.

Les assegurances per a particulars que oferim a la corredoria Palol Quer són les següents:

llar

LLAR

Protegeix la teva llar de qualsevol imprevist amb una assegurança que tingui les millors cobertures.

COTXE

VEHICLES

Gran ventall d’assegurances, des de tercers fins a tot risc sense franquícia.

PATINET

PATINET ELÈCTRIC

Assegurances per a qualsevol mena de Vehicle de Mobilitat Personal (VMP).

llaves casa

ASSEGURANÇA ANTIOCUPES

Amb l’assegurança de defensa jurídica contra l’ocupació il·legal, tindràs tot el suport legal necessari, perquè no perdis el patrimoni que has construït amb tant d’esforç.

comunitats

COMUNITATS

Assegurances de comunitats perquè la convivència sigui harmoniosa; qualsevol dany o desperfecte quedarà cobert.

viatge avió

ASSISTÈNCIA EN VIATGES

Gaudeix de les teves vacances amb la tranquil·litat de tenir una assegurança que et protegeix vagis on vagis.

enfermetat

SUBSIDI BAIXA DIÀRIA

Assegurances per baixa mèdica perquè si et poses malalt puguis cobrar una indemnització mensual, tant si ets autònom com si treballes en una empresa.