ASSEGURANCES DE VEHICLES

Avui dia gairebé tothom té, com a mínim, un vehicle. És habitual veure famílies amb 2 i 3 vehicles (entre cotxes i motos) perquè és el mitjà de transport més utilitzat per al dia a dia –portar els nens a l’escola, anar a treballar, fer les compres…–. Per circular, és obligatori disposar d’una assegurança, encara que sigui la més bàsica.

A Palol Quer, tenim una àmplia cartera de companyies asseguradores amb les quals hem establert acords per oferir-te l’assegurança de vehicle que satisfaci les teves necessitats i amb la millor relació qualitat-preu.

Aquestes són les diferents modalitats d’assegurança de vehicle que podràs contractar a Palol Quer, corredoria d’assegurances:

    • TERCERS: Assegurança obligatòria d’automòbils + assegurança voluntària d’automòbils + defensa i reclamació + assistència en viatge km 0.
    • TERCERS AMB VIDRES: cobertures a tercers + vidres + assistència en viatge km 0.
    • TERCERS COMPLERT: cobertures a tercers + vidres + incendi + robatori + assistència en viatge km 0.
    • TOT RISC SENSE FRANQUÍCIA: cobertures a tercers + vidres + incendi + robatori + danys propis i actes de Vandalisme sense franquícia + (opcional) col·lisió amb animals + assistència en viatge km 0.
    • TOT RISC AMB FRANQUÍCIA: cobertures a tercers + vidres + incendi + robatori + danys propis i actes de vandalisme amb franquícia + (opcional) col·lisió amb animals + assistència en viatge km 0.

Demana’ns pressupost sense compromís de la teva assegurança de vehicle!

Sol·licita informació*

*Per a tot tipus de vehicles (turismes, furgonetes, motos, camions, quads… )

Calcula l’assegurança del teu vehicle*

*Només per a vehicles turismes.

ASSEGURANCES DE VEHICLES PER DIES

Fa temps que no utilitzes el vehicle i has decidit vendre’l? Has de portar el cotxe a la revisió, però no tens assegurança perquè no l’utilitzes? A Palol Quer, tenim la solució: les assegurances de vehicles per dies. D’aquesta manera, si vols vendre el vehicle, podràs ensenyar-lo i, fins i tot, que el comprador el provi amb la seguretat que el tens assegurat, o bé si l’has de portar al taller o a passar l’ITV, podràs circular sense cap mena de problema.

Informa’t de les assegurances de vehicles per dies!

Assegura el teu vehicle per dies

ASSEGURANCES DE VEHICLES PER A JOVES

Fins ara optaves per incloure com a segon conductor al teu/va fill/a a l’assegurança del vehicle familiar? Això depèn de la situació et pot perjudicar. Per això, a Palol Quer, t’oferim una alternativa: l’assegurança de vehicles per a joves Drive&Win. D’aquesta manera, el teu fill/a podrà posar el cotxe al seu nom i tenir una assegurança a la seva mida.

Un cop contractada, es posaran en contacte amb tu i et guiaran durant el procés de formalització. Tot es gestiona de forma fàcil i clara des de la seva app.

A més, si ets bon/a conductor/a, prudent, guanyaràs premis setmanals, com ara vals de descompte en benzina, xecs regal a Amazon i molt més.

Informa’t!

Drive&Win
Sol·licita informació