Estudis recents ens alerten que un 70% dels ciber atacs son a petites i mitjanes empreses, les grans corporacions destinen mes recursos a protegir-se tot i que no son invulnerables.

Un recent avis dels mossos d’esquadra ens posa sobre avis del mal que poden fer els virus en els nostres sistemes informàtics, i ara fins i tot als nostres telèfons mòbils.

image-1 image

No nomes es veurà afectada la vostra capacitat productiva si us inhabiliten els ordinadors o us segresten la base de dades, sinó que la vostra reputació professional  es veurà seriosament malmesa si  un atac informàtic posa  al descobert les dades dels vostres clients i les vostres transaccions comercials, amen del perill real de rebre una denuncia per part de l’agencia de protecció de dades que pot arribar a ser de 600.000€ i la perdua d’ingressos que suposarà la interrupció de la vostra activitat mentre durin les tasques per reparar els danys de l’atac.

No hi ha res millor per evitar aquests disgustos que LA PREVENCIÓ, però quan aquesta no es suficient, disposar d’un especialista  que us ajudi a minimitzar els danys i repari el que ja s’ha espatllat   es IMPRESCINDIBLE per a la vostra tranquil·litat.

Des de PalolQuer Corredoria us oferim els serveis de  empreses especialitzades en Ciberseguretat  perquè la ciber protecció es la prevenció, la protecció i l’assessorament que la vostra empresa necessita per fer front a un ciber atac  que pugui paralitzar l’activitat de la vostra empresa.

La ciber protecció no es tant sols una assegurança, es :

  • Assessorament
  • Prevenció
  • Cobertura
  • Servei tècnic expert y
  • Gestió de la crisi…

En el següent video podreu entendre a quins perills us enfronteu en el vostre dia a dia, i com us podem ajudar per minimitzar-los.

https://youtu.be/RwGDs9hvPFI

A PalolQuer volem ser els vostres Assessors en Ciberseguretat, per aixó ens envoltem dels millors.

No dubteu a contactar-nos per rebre mes informació.