ASSEGURANCES DE SALUT, VIDA I ESTALVI

A la corredoria Palol Quer, treballem amb un gran ventall d’asseguradores per tal de poder-nos ajustar a les necessitats dels nostres clients. A la vida a vegades pot haver-hi circumstàncies on surten imprevistos que poden alterar l’estat econòmic familiar o de salut. És per això, que a Palol Quer, estudiem cas per cas i realitzem estudis de risc adaptats i de situació, perquè l’assegurança contractada satisfaci les necessitats amb una relació qualitat preu excel·lent. A més, comptem amb un equip professional, que està en constant formació per oferir les assegurances més adequades.

En conclusió, els nostres serveis de gestió d’assegurances són gratuïts pels clients perquè són les companyies asseguradores les que assumeixen els corretatges pels serveis oferts.

De manera que, les assegurances que oferim a la corredoria Palol Quer són les següents:

corazón

SALUT

Triar el metge que vulguis, oblidar-te de les llistes d’espera i gaudir de la millor assistència mèdica és possible amb les assegurances de salut.

familia

VIDA

Assegurances de vida per malaltia greu, incapacitat o defunció; estudiem la situació i oferim les cobertures més adients.

estalvi

ESTALVI

Assegurances d’estalvi per treure el màxim rendiment als teus diners i garantir un futur o una jubilació carregats de tranquil·litat.